XXL plastične akreditacije

XXL plastične akreditacije su neizostavni deo velikih sportskih, a često i kulturnih manifestacija, poput koncerata, seminara i konferencija. To su događaji gde je veoma bitno da se organizatori ili novinari lako prepoznaju, kako zbog pomoći koju mogu da pruže posetiocima, tako i zbog njihovog međusobnog raspoznavanja. XXL akreditacijske kartice sa štampom u koloru se izrađuju na kvalitetnoj PVC plastici, što je veoma značajno za njihovu trajnost i postojanost same štampe. To su XXL ID kartice koje su fantastične ukoliko se događaji održavaju na otvorenim prostorima kao što su stadioni ili koncertni prostori. Dimenzije akreditacija su 80x140 mm što ih čini vidljivim i na većem rastojanju. Štampa akreditacija štampa se radi u punom koloru, koristeći UV štampu.

Kod XXL kartica štampanje vršimo standardnim tehnikama, najčešće UV štampe, vodeći računa da one budu originalne i u skladu sa vašim brendom.  Važno je da akreditacije budu u skladu i sa događajem, tako da budu lako prepoznatljive i po boji i po dizajnu. Najčešće se izrađuju akreditacije sa logotipom ili one mogu imati specifičan dizajn kao i ostali reklamni materijal koji se koristi na manifestaciji. Ukoliko je u pitanju konferencija, najbolje je odabrati boje i sam dizajn koji u potpunosti odgovara ostalom štampanom materijalu za samu konferenciju.

Štampa akreditacija se u našoj štampariji radi jednostrano ili obostrano, u zavisnoti od vaše želje. Za akeditacije smo odabrali vrlo kvalitetan materijal koji je fantastična podloga za štampu, te se štampani otisak izdvaja svojim jarkim nijansama i postojanošću. Tehnike štampe koje koristimo čini da su XXL plastične akreditacije otporne na atmosferske uticaje kao što su vlaga, sunčevo zračenje, smrzavanje islično. Štamparija All In One pre same izrade akreditacija detaljno prolazi sa klijentima kroz sve njihove karakteristike i proces izrade. Od nas ćete dobiti detaljna objašnjenja, stručne savete i kooperativnost u zajedničkom pronalaženju rešenja.  Zajedničkim snagama kreiramo originalne akreditacije vrhunskog kvaliteta. U našem portfoliju se nalaze neke od najoriginalnijih akreditacija u Beogradu. Naš dizajnerski tim će vam svojim stručnim znanjem i iskustvom pomoći da akeditacije služe svojoj svrsi, ali i da ostanu dugo upamćene po poruci koju nose.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu