Tvrdo koričenje u boji podrazumeva štampu na koricama u punom koloru. Ovaj proizvod je prilagođen klijentima koji žele korice nestandardnog izgleda.  Na ovaj način možete dobiti knjigu kompletno prema vašoj zamisli ili dizajnu. Tvrdo koričenje u boji je idealan način za koričenje knjiga jer omogućava da one dobiju potpuno originalan vizuelni identitet. Takođe, svi znamo da je tvrdi povez vrlo kvalitetan i otporan na spoljne uticaje. Ne menja se tokom vremena i retko se na njemu vide tragovi korišćenja knjige. Pored knjiga, izrađujemo tvrdo koričenje diplomskih radova i master radova.

U proizvodnom pogonu naše štamparije u Beogradu, tvrdo koričenje izrađujemo već dugi niz godina. Opremili smo se najsavremenijim mašinama za koričenje i doveli ga do savršenstva.  Štampu knjižnog bloka možemo vršiti jednostrano ili dvostrano u zavisnosti od vaše želje i potrebe.  Štampa stranica se radi crno - belo ili u punom koloru. Tvrdo koričenje u boji se standardno radi u formatu A4. Takođe, ukoliko je potrebno da uz ukoričeni rad priložite dodatnu dokumentaciju, naša štamparija vam ostavlja mogućnost izrade džepa za dokumenta ili DVD na unutrašnjosti poslednje korice.  Kada je u pitanju tvrdo koričenje, cene formiramo u zavisnosti od vrste štampe knjižnog bloka i tiraža u kome se primerak štampa i koriči. S obzirom da raspolažemo vrlo modernom tehnologijom i sarađujemo sa stručnjacima, možemo vam obezbediti najbolji odnos cene i kvaliteta.

Iako je naša proizvodnja locirana u Beogradu, dostupni smo svim klijentima na teritoriji Srbije. Potrebno je samo da nam dostavite fajl za štampu u PDF formatu i da sačekate isporuku ukoričenog rada na vašoj adresi bilo gde u Srbiji - Novi Sad, Niš, Pančevo, Obrenovac... Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć u toku izrade pripreme za štampu, naš iskusni tim dizajnera uvek ima fantastične predloge. Verujemo da ćemo zajedno pronaći saveršeno vizuelno rešenje za korice.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKOR0001
Dodaj u korpu