Privesci od 3D stikera

Privesci za ključeve za auto ili kuću sa 3D stkerom su novina u ponudi naše štamaprije, nastala iz težnje da na najbolji mogući način odgovorimo željama klijenata i upotpunimo svoj bogat asortiman privezaka. Oni su jedan od omiljenih reklamnih materijala jer su lako uočljivi i jednostavno prenose poruke. Stoga ih preduzeća često biraju za reklamu i promociju svog biznisa. Mi imamo nekoliko različitih vrsta privezaka u zavisnoti od materijala od kog se izrađuju. Smatramo da naši klijenti zaslužuju mogućnost izbora, pa smo uvrstili u svoju ponudu priveske od drveta, klirita, EVA pene i konačno priveske sa 3D stikerom. Izrađujemo ih od providnog ili belog juvidora na koji se nanosi 3D stiker sa štampom po želji. Ova vrsta privezaka se izrađuje u oblicima i dimenzijama po vašoj želji. Na taj način dobićete potpuno jedinstven privezak u originalnom obliku i sa odštampanim motivom po vašoj želji koji će učiniti da vaša reklama dobije mnogo pažnje i ostvari fenomenalne rezultate. Posebno su pogodni za promocije firmi koje imaju već izgrađen vizuelni identitet i prepoznatljiv dizajn koji odstupa od standardnih formi, pa one često naručuju priveske u obliku logotipa.

Privesci za auto ili kuću brendirani 3D stikerom pružaju dugoročnu reklamu jer su trajni. Bez ključeva ne idemo nigde, te stoga privesci predstavljaju pokretan promotivni materijal.  Oni vrlo lako zadobiju pažnju ljudi jer su uvek u našem vidokrugu, pa su iz tog razloga vrlo efikasni kada su u pitanju promotivne aktivnosti. Na tržištu Beograda, naša štamparija prepoznatljiva je po neprestanom razvoju proizvoda i njihovom usavršavanju, što potvrđuje i štampa privezaka kod nas. Osim korporativne namene privezaka, želimo da naglasimo da  izrađujemo i priveske po narudžbini koji su idealni kao poklon dragim ljudima. Odličan odnos cene priveska i njegovog kvaliteta ne čudi što smo u vrhu liste partnera za izradu promotivnog materijala.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARPRI0004
Dodaj u korpu