Magneti od klirita

Klirit je idealan materijal za izradu raznih proizvoda, pa tako i magneta. To je pločasti materijal koji je providan, ima potpunu propustljivost svetla i izgleda kao staklo, ali ima mnoge karakteristike koje staklo nema. U pitanju je izdržljivost, dobra mehanička obradivost i otpornost na udar. Takođe ovaj materijal je veoma otporan na delovanje svih vremenskih faktora. Možemo slobodno reći da je klirit „naprednija“ verzija stakla. Iz tog razloga odabrali smo ga za proizvodnju magneta za frižidere.

U našoj štampariji magneti se izrađuju od klirita debljine 3 mm ili 5 mm. Klirit je providan, kao što smo već naglasili, ali takođe može biti i u beloj boji. Laka obradivost materijala i mašine poslednje generacije daju mogućnost da magneti proizvedeni kod nas budu u bilo kom obliku. Klirit se može seći tako da se dobiju ravne ivice ili konturno, u zavisnosti od vaših želja i ideja. Ovo pruža mogućnost da se kreiraju najrazličitiji oblici, to znači da će magneti biti veoma originalni i primećeni. Mnoge kompanije koriste ovu mogućnost, pa dobijamo zahteve za proizvodnju magneta u obliku logotipa ili nekog karakterističnog proizvoda. Magnet za frižider ima veliki reklamni potencijal jer je pozicioniran na mestu gde rado dolazimo nekoliko puta dnevno. Iz tog razloga svaki magnet je primećen, a posebno onaj koji je drugačiji i originalniji. Takođe, dimenzije magneta možete odrediti sami. Na poleđini samog magneta stavlja se magnetić koji služi za pričvršćivanje na površinama ili se lepi magnetna traka. Klirit je odličan i za štampu i za gravuru. Štampa magneta se radi u punom koloru na najsavremenjim mašinama, pa sve nijanse ostaju dugo postojane i jarke.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0004
Dodaj u korpu