Samolepljive trake

Ambalaža za proizvode se koristi svakodnevno i bez nje se ne može. Ona treba da bude dovoljno kvalitetna da štiti proizvod od spoljnih uticaja ali i da predstavi vaš brend. Bilo bi idealno da na prvi pogled, bez otvaranja ambalaže, svaki pojedinac zna da je o vašem proizvodu reč. Kada je u pitanju ambalaža i pakovanje proizvoda, neizostavne su smolepljive ambalažne trake. Mi radimo njihovo brendiranje traka po vašoj želji i omogućavamo da kutije sa vašim autputima dobiju prepoznatljiv izgled.

U našoj štampariji trake postoje u beloj, providnoj i braon boji, ali u zavisnosti od vaše želje one mogu i u boji. Standardna širina trake je 48 mm, dok je dužina 50 m, a deblijna je 51 mikron. Štampa traka podrazumeva maksimalno tri boje, ali se radi veoma kvalitetnom metodom unutrašnje štampe, takozvane „sendvič“ štampe. To je nova metoda štampanja traka i u odnosu na površinsku štampu pruža bolji kvalitet i daleko postojanije boje koje ne ostaju na rukama pri korišćenju trake. Ukoliko se opredelite za štampu samolepljivih traka u dve boje, minimalna količina za poručivanje je 360 komada, a kod štampe u tri boje, minimalno treba poručiti 720 komada. Uglavom se brendiranje samolepljivih traka radi tako što se štampa logotip na traci ili određeni tekst po vašoj želji. Šta god da je u pitanju, bitno je da priprema za štampu bude u vektorskoj formi. Ukoliko vam je potrebna stručna dizajnerska pomoć u izradi pripreme za štampu, naš dizajnerski tim će vam pomoći da dođete do savršenog vizuelnog rešenja.

Izrada i štampa ambalažnih traka se radi u našem proizvodnom pogonu u Beogradu, ali mi organizujemo njihovu isporuku širom Srbije. To znači da smo otvoreni za saradnju, bez obzira u kom delu naše zemlje se nalazite. Obezbeđujemo vrhunski kvalitet samolepljivih ambalažnih traka i cene koje su prilagođene svim našim klijentima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:360, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARTRA0001
Dodaj u korpu