Akylight

Akylite po svojoj strukturi vrlo podseća na karton. Međutim, ima osobine koje ga čine kvalitetnijim i daleko otpornijim od kartonskih materijala. Ovo su kapilarne ploče od polipropilena otporne na vlažnost, UV zračenje i druge atmosferske uticaje. Akilajt dobro podnosi i niske i visoke temperature. Ovaj PVC pločasti materijal je vrlo dugotrajan. Na osnovu svega navedenog akylight se može koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Vrlo je lagan i fantastičan za sve vrste štampe. Može se obrađivati na različite načine što podrazumeva lasersko sečenje akilajta i bigovanje, što podrazumeva mašinsko utiskivanje linije po kojoj će se materijal savijati. S obzirom da se često pravi ambalaža od akylitea, bigovanje je vrlo korisno u izradi pakovanja za proizvode. Ovakva ambalaža je višekratna i može se koristiti mnogo puta. Uz kvalitetnu štampu u punom koloru na akilajtu, sigurno je da će ovakvo pakovanje za proizvode osvojiti tržište. Takođe izrađujemo kutije od akylite, ali i štandove za izložbe i sajmove. S obzirom da je akylite u panelima, vrlo lagan i printabilan, pravimo reklamne table i informacione table. Izrađujemo znakove od akilajta i koristimo ga u nekim situacijama da ojačamo postere i plakate. Naravno, bilo koju ideju da imate za proizvode od akylighta, dobrodošli ste da je podelite sa nama, pa da zajedno pristupimo izradi proizvoda i brendiranju.

All In One je štamparija u Beogradu koja se bavi izradom reklamnog materijala i za to koristi najrazličitiije pločaste materijale i druge vrste materijala. Naša ponuda podrazumeva prodaju akylighta debljine 2.9 mm u beloj boji. Ovaj materijal ima belo jezgro i štampanje na akyliteu može biti obostrano ili jednostrano. Garantujemo vrhunski kvalitet akilajt ploča i printa na njima. Predlažemo da posetite naš show room u ulici Katarine Ambrozić 4. i detaljno pogledate našu ponudu uživo. Oduševiće vas mnogi materijali, između ostalog i akylite, cene i ljubaznost naših kolega.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0001
Dodaj u korpu