Uramljivanje postera predstavlja najpopularniji i najekonomičniji vid uređenja enterijera, ako u obzir uzmemo cenu uramljivanja. Ovo je najčešći način oplemenjivanja ambijenta u ugostiteljskim objektima, ali se takođe vrlo često koristi i kod pripremanja izložbenog materijala. Posteri su dragi stanovnik naših domova. Uramljeni posteri sa dragim motivima krase prostorije u našim kućama, a naročito dečije sobe.. Oni čine atmosferu prijatnijom i prostoru daju originalnu notu i vaš lični pečat.

Štamparija All In One se ponosi činjenicom da smo zaokružili proces koji obuhvata štampu postera, uramljivanja i brzu dostavu. Pod ovim proizvodom se podrazumeva  uramljivanje donetog postera, te nam možete dostaviti neki od postera koje dugo čuvate po fiokama i mestima gde ih niko ne može videti. Cilj je da ih zajedno uramimo i pokažemo svetu. Ukoliko želite da mi izradimo štampu postera, a potom ga uramimo, to je naravno moguće. Visoka tehnologija kojom smo opremljeni obezbeđuje fantastičan kvalitet boja i njihovu postojanost. Ukoliko nemate tačnu ideju kakav poster želite za stavite u svoj dom, predlažemo da posetite naš sajt www.posteraj.rs Napravili smo sajt sa najraznovrsnijom bazom motiva u Srbiji. Slike su visoke rezolucije i podeljene su po kategorijama kako biste se lako snašli.

Za uramljivanje postera koristimo tanje lajsne od 15 mm u crnoj i beloj boji, i deblje lajsne od 43 mm. Kod njih je raznovrsnija ponuda boja, pa možete odabrati neku od zlatnih nijansi, srebrnih, braon, plavih i zelenih.  Najveći ram koji možemo napraviti kod uramljivanja postera je dimenzija 1200x1200 mm, a najmanji je u formatu A4. Svako uramljivanje se radi ručno, sa posebnom pažnjom i preciznošću. Takođe, uramljeni poster podrazumeva i zaštitno staklo debljine 2 mm koje ga štiti od delovanja spoljnih faktora i daje mu prefinjen izgled. Kvalitet materijala koji koristimo i bogato iskustvo u ovoj delatnosti obezbeđuju vrhunske ramove, a samim tim i zadovoljne klijente koji nam se rado vraćaju.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crna 15mmPlava 43mmStaro srebro lux 43mmStaro zlato lux 43mmSvetlo zlato 43mmVenge lux  43mmZeleno lux 43mmZlatna 43mm
Bela 15mm
Crna 15mm
Plava 43mm
Staro srebro lux 43mm
Staro zlato lux 43mm
Svetlo zlato 43mm
Venge lux 43mm
Zeleno lux 43mm
Zlatna 43mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIURA0004
Dodaj u korpu