Mi smo jedna od štamparija u Beogardu koja svojim klijentima nudi širok asortiman proizvoda. Stoga u našoj bogatoj ponudi možete pronaći izuzetno kvalitetnu štampu kanvasa u punom koloru, ali i natezanje platna na ram. Kao jedan od najdivnijih i najpopularnijih načina izrade slika, preporučujemo upravo zatezanje platna na blind ram. U pitanju je slikarsko platno na kome se radi veoma kvalitetna štampa u punom koloru, a potom se uramljuje tako što se platno zategne preko rama koji ostane nevidljiv, a slika u potpunosti dođe do izražaja. Pod ovim proizvodom se podrazumeva samo natezanje platna, bez njegove štampe. Ovde smo vama ostavili mogućnost da nam dostavite svoje platno koje ste naslikali ili odštampali. Takođe, kao dodatnu uslugu, mi možemo uraditi štampu platna za vas i onda ga uramiti ovom metodom. Na ovaj način se uglavnom uramljuju umetnička dela rađena tehnikom ulja na platnu jer je bitnije da lepota slike, njena tekstura i kompozicija budu u pravom platnu, a ne ram.

Uramljjivanje blind ramom podrazumeva da se ram izrađuje po zahtevu naručioca što znači da ne postoje standardni blind ramovi. Najmanji može biti u formatu A4 pa sve do formata 1200*1200mm. Kada je u pitanju dubina blind rama, imamo dve varijante: 20 i 45 mm.  Mogu biti mirror, bele ili crne ivice, u zavisnosti od donetog platna. Pod mirror ivicama se podrazumevaju one koje omogućuju da se okačena slika vidi iz svih uglova, tj kada pogledate sa strane, slika se nalazi i na ivicama. Svako uramljivanje slike kod nas podrazumeva i montiranje zakačaljki na ramu.

Ovako uramljene slike idealne su kao poklon za različite prilike, posebno ako je u pitanju umetničko delo čiji sve vi autor. Kanvas na blind ramu je fenomelan način da se istakne lepota svake slike i oplemeni prostor u kome se ona nađe.  Kod uramljivanja cene variraju u zavisnosti od formata i količine, a mi vam garantujemo najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu Beograda, pa i šire.  

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIURA0001
Dodaj u korpu