Ako ste ljubitelj promotivnih štandova koji imaju četvrtasti oblik i ravne ivice, pult Segie je savršen izbor za vas. Ovaj promotivni pult izrađujemo u dimenziijama 184x106cm. Sačinjen je od jake metalne konstrukcije i štampane reklame na akilajtu. To je pločasti materijal napravljen od polipropilena izuzetno otporan na delovanje spoljnih faktora. Pomenuti materijal je vrlo lagan i visoko printabilan. Uglavnom je bele boje, pa print izrađen na akylite-u podrazumeva jarke nijanse izuzetne postojanosti. Zbog navedenih karakteristika, ovaj materijal se često koristi za izradu promotivnih štandova, pultova i drugog promotivnog materijala tog tipa. U štampariji All In One, akylight se koristi u izradi pop up pulta Segie. Isprintana grafika se uspomoć samolepljivih ivica fiksira na konstrukciju.

Metalni mehanizam info pulta Segie je izrađen od aluminijuma i ojačan. Aluminijumske cevi se ukrštaju i dodaju se male šipke sa strane kako bi pult dobio čvrstinu i bio potpuno siguran u svakoj situaciji. Takođe, postoji i polica koja dodatno ojačava konstrukciju i pruža mogućnost odalaganja proizvoda i drugih predmeta. Predlažemo da pogledate video koji smo vam pripremili, kako biste se detaljno upoznali sa karakteristikama ovog reklamnog materijala.

Popularnost prodajnih štandova se može objasniti kroz njihovu praktičnost i korisnost, kao i kroz rezultate koje donosi njihova upotreba. Naši klijenti naručuju pop up pultove za izložbe i sajmove jer su vrlo funkcionalni, ne zauzimaju veliki prostor a nude mogućnost skladištenja proizvoda. Lako se montiraju na bilo kom mestu i mogu se koristiti iznova i iznova. Ukoliko poželite da promenite isprintanu reklamu, možete poručiti novu i obezbediti drugačiji izgled promotivnog pulta koji će biti prilagođen poslovnom događaju na kome štand se koristi. Osim prodaje, ovi reklamni štandovi se koriste za promocije, kao i pružanje informacija klijentima ili učesnicima određenih manifestacija. Cenu pulta možete odmah saznati koristeći naš saj i online kalkulator za cene proizvoda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu