U poslovnom svetu se svakodnevno koriste okovratne trakice. Njihova namena je različita i pružaju raznovrsne mogućnosti. Neophodne su u svim kompanijama čiji zaposleni nose identifikacione kartice oko vrata. Na ovaj način se omogućava laka identifikacija zaposlenih, pa je bezbednost u službenim prostorijama na visokom nivou. Brendirane trake za ID kartice daju veoma profesionalan izgled i predstavljaju kompaniju u najboljem svetlu. Trake koje se nose oko vrata vrlo lako privlače pažnju jer su uvek pozicionirane u vidnom polju. Eksperti iz oblasti marketinga ovo koriste kao bi prezentovali misiju ili viziju, istakli određeni slogan ili logotip kompanije.

Štampa na trakicama podrazumeva štampu u punom koloru izrađenu na najsavremenijim mašinama.  Ukoliko se odlučite za okovratne trake Lany 20, njihova dužina je 94 cm ( 2 x 47 cm), a širina 2 cm. U odnosu na pomenute dimenzije trake, mi preporučujemo štampu u dimenzijama 25x1 cm. Štampa trakica se može uraditi sa obe strane, tj. i napred i sa zadnje strane. U ponudi naše štamparije možete pronaći okovratne trake Lany 20 u pet različitih boja: plavoj, crnoj, crvenoj, beloj i rojal plavoj. Sigurni smo da ćete pronaći boju koja najbolje predstavlja vaš brend. Ovaj model trakica podrazumeva kvalitetan karabinjer na kraju, koji može držati različite predmete.

Osim personalnih kartica, ovaj rekalmni materijal se često koristi kao držač za ključeveili mobilni telefon. Nošenjem ključeva na trakici oko vrata nikada nećete doći u situaciju da ne znate gde su vam ključevi. Lany 20 se vrlo često naručuje kao traka za akreditacije. Ukoliko pripremate određeni seminar, konferenciju ili sajam, vrlo je važno na pravi način organizovati ljude. Kartice i trakice u različitim bojama će pomoći da brzo i lako saznate kom timu pojedinac pripada. Osim kvaliteta, možemo reći da smo lideri i kada je u pitanju pristupačna cena traka u Beogradu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava 35.026.20Rojal plava 35.026.23Crvena 35.026.30Bela 35.026.90
Crna 35.026.10
Plava 35.026.20
Rojal plava 35.026.23
Crvena 35.026.30
Bela 35.026.90
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.026
Dodaj u korpu