Privesci od drveta

Privesci za ključeve su jedna od onih sitnica koje su uvek uz nas. Iz tog razloga su odličan reklamni materijal i daju vrlo efektne rezultate u promotivnim aktivnostima. S obzirom da su nam uvek na stolu, u rukama ili torbama, lako su uočljivi i jednostavno prenose poruku. Oni su trajni reklamni materijal, jednom kad ih stavimo na ključeve tu ostanu jako dugo.

Priveske od drveta štamparija All In One u Beogradu izrađuje od topole debljine 3 ili 6 mm. Proizvodni pogon naše štamperije iz godine u godinu modernizujemo i opremamo novim mašinama za štampu i obradu različitih materijala. Zahvaljujući trenutnoj tehničkoj opremljenosti i stručnosti naših kolega, možemo izraditi drvene priveske po želji sa vrhunskom štampom ili gravurom po vašoj ideji. To znači da vas mi apsolutno ne ograničavamo dimenzijama ili oblikom, naprotiv, podržavamo vašu originalnost i pravimo ono što vi smislite. Ovo je odlično za firme kojima su potebni privesci u obliku logotipa ili privesci sa slovima i natpisima. Štampa privezaka za ključeve se može raditi jednostrano ili obostrano u punom koloru. Otisak koji radimo metodom direktne digitalne štampe na drvetu je vrhunskog kvaliteta, boje su žive i pune. Privesci sa gravurom su najtraženija vrsta drvenih privezaka. Gravirano drvo zrači toplinom i pouzdanošću, a svaki brend želi da probudi baš ova osećanja kod svojih klijenata. U zavisnosti od vaše želje, štampa i gravura se mogu izraditi jednostrano ili obostrano.

S obzirom da se ovom delatnošću bavimo dugo i temeljno, rado ćemo vam izraditi priveske za ključeve, bilo da vam je potreban veći tiraž za promociju firme ili možda pojedinačni komad kao poklon. Smatramo da je privezak sladak poklončić i za poslovne i za privatne svrhe. Stoga prijatelju možete darovati unikatan privezak za auto. Cene privezaka su jako povoljne, a njihova popularnost velika.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARPRI0001
Dodaj u korpu