Kada čitalac sedne i posveti se svojoj knjizi, teško da bilo šta može privući njegovu pažnju. Osim možda bookmarkera. Ova stvarčica je deo tog spoja u kom se čitalac i knjiga predaju jedno drugom. Baš zbog toga, obleživači za knjige imaju ogroman potencijal u promotivnim aktivnostima. Nakon što otvori knjigu, čitalac će odmah primetiti bookmarker. Marketing stručnjaci koriste mogućnost da mu tom prilikom prenesu poruku i predstave svoju kompaniju u najboljem svetlu. Ukoliko su vaša ciljna grupa obrazovani ljudi koji vole da čitaju, obleživač za stanice je pravo mesto da prikažete svoj logotip, saopštite misiju svog preduzeća i ostavite svoj kontakt. Oni se koriste dugo pa će čitalac poželeti u nekom trenutku da sazna više o vašoj kompaniji i da vam se obrati kada ste mu potrebni. Veoma su praktični, pa ih i čitaoci vole i rado koriste, posebno ako imaju dopadljiv dizajn i ako su kvalitetno izrađeni. 

Iz tog razloga naša štamparija se veoma temeljno bavi ovim proizvodom. U procesu od ideje do kvalitenog bookmarkera učestvuje ceo naš tim. Dizajneri uvek imaju inovativne predloge za boje, dimenzije i štampu bookmarkera. Kolege u proizvodnji znaju kako upotrebiti kvalitetne materijale i savremene mašine da se dobije maksimum od oba. Za izradu obeleživača posebno preporučujemo beli juvidur debljine 0.6 mm. Ovaj materijal karakteriše posebna izdržljivost i fleksibilnost, a opet dozvoljava bojama koje se štampaju na njemu da zasijaju svojim punim sjajem. Bela podloga pruža štampu najboljeg kvaliteta. Izrada bookmarkera u našoj štampariji vam ostavlja slobodu da sami odaberete dimenzije. Možete se odlučiti za neki od naših predloga ili sami kreirati dimenzije i oblik po želji.

Zbog rezultata koje daju u promotivnim aktivnostima i povoljne cene, bookmarkeri su vrlo popularni. Tokom našeg dosadašnjeg poslovanja učestvovali smo u stvaranju mnogih kvalitetnih obeleživača za knjige. Sve upešne saradnje, koje smo ostvarili do danas, nas izdvajaju kao lidera u ovoj delatnosti. Iščekujemo nove saradnje i radujemo se stvaranju još originalnijih proizvoda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIBOK0002
Dodaj u korpu