Shark zastave

Možemo slobodno reći da zastave postoje koliko i samo čovečanstvo. One su oduvek bile simbol i način prenošenja poruka, ali i oblik identifikacije. Boje i simboli na zastavama su pažljivo odabrani, bilo da pričamo o državnim ili reklamnim zastavama. Simboli i nijanse na zastavi prikazuju ideje, ambicije i vrednosti jedne organizacije, a zastava ih sa lakoćom prezentuje svima. Osnovna svrha i osobine zastava se fantastično uklapaju u poslovni svet današnjice. Cilj je brzo i efikasno predstaviti svoju kompaniju velikom broju ljudi. Treba prezentovati svoje vrednosti, misiju i viziju i istaći ono po čemu je vaša firma posebna. Shark zastava je fantastičan način da to uradite!

Ova reklamna zastava ima vrlo originalan oblik, pa je ljudima izuzetno zanimljiva. S obzirom da je zaobljena na vrhu, podseća na ajkulino peraje po kome je dobila ime. Platno je dovoljno veliko da predstavite svoj logotip ili određeni proizvod. Visinu zastave možete birati između četiri ponuđene: 260, 320, 410 i 520cm. Nakon štampe zastave, mi radimo sve potrebne dorade kako bi zastava mogla da se postavi na konstrukciju od fiberglasa. Karakteriše je visoka elastičnost i savitljivost. Takođe, ova konstrukcija je lagana za montiranje i nošenje. Shark zastave imaju potpunu mobilnost, te ih možete koristiti na različitim manifestacijama i mestima. Sublimaciona štampa na tekstilu obezbeđuje fantastičan kvalitet štampane zastave. Boje su vrlo intenzivne i otporne na UV zračenje i druge vremenske uticaje. S obzirom da je vek upotrebe Shark zastave vrlo dug, posle nekog vremena one se  mogu isprljati jer stoje napolju. Slobodno možete da je operete. Zastava će dobiti osvežen izgled, a pranje nikako neće uticati na kvalitet printa.

Reklamne zastave su jedan od najisplativijih reklamnih materijala jer je njihova upotreba višekratna, a marketinška moć velika. Zastave sa štampom će savršeno prezentovati vaš brend, i to po zanemarljivoj ceni. Izrada zastava u štampariji All In One se odvija u Beogradu, ali se  one mogu poručiti iz bilo kog dela Srbije. Organizujemo brzo dostavu na teritoriji cele zemlje.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTFLA0001
Dodaj u korpu