Ima li korisnijeg reklamnog materijala od bloka?! Teško. Omiljen je u promotivnim aktivnostima zbog lakoće kojom privlači pažnju i upotrebljivosti. Prosto ga obožavaju oni koji ga dobiju. Imamo ga uvek pri ruci jer treba zapisati sve te beleške na poslu, fakultetu, kod kuće. Lepo kažu da pametan piše. Iz tog razloga blok je neizostavni deo svakodnevice. Toliko je praktičan i drag da ga od milošte zovemo blokčić.

Svaki ekspert za marketing će znati da prepozna u bloku dobru priliku za promovisanje firme.  U skladu sa tim naša štamparija ima raznovrsnu ponudu reklamnih blokova sa povezom. Izrađujemo ih u formatima A4, A5 i A6. Posebno popularan je reklamni blokcic A5 formata. Blokčići standardno sadrže od 50 do 60 listova. Naravno, prema želji  klijenata broj listova se može menjati. Naše blokove sa povezom karakteriše veoma kvalitetna štampa koja može biti izrađena na svakom listu. Listovi u bloku mogu biti prazni, na kvadratiće ili linije. Što se korica tiče, blok može biti sa koricama ili bez. Ukoliko se odlučite za varijantu sa koricama preporučujemo izradu plastifikacije na njima koja može biti sjajna ili mat. Plastifikacija korica je vid zaštite i ojačanja, pa će obezbediti da oštampani motiv bude dugotrajniji i ima intenzivnije boje. U zavisnosti od vaših želja korice mogu biti štampane obostrano. Kada se radi o izboru poveza na bloku neće vam baš biti lako da se odlučite jer u ponudi imamo nekoliko kvalitetnih varijanti. Veoma je popularna metalna spirala koja može biti pozicionirana na vrhu bloka ili sa strane gde se dobije oblik notesa. Izrađujemo i blokčiće sa plastičnom spiralom kod koje takođe sami birate gde će ona da stoji. Povez bloka se može uraditi i lepljenjem tj topli binder.

Svi vrlo rado koristimo blokičiće za pisanje recepata i drugih stvari, kao i blokčiće za beleške na fakultetima i školama. Nema osobe koja se neće obradovati kvalitenom bloku i rado ga  koristiti. Baš zbog toga firme ih mudro upotrebljavaju da se obrate svojim klijentima i na svakom listu prikažu svoj logotip, misiju i viziju. Reklamni blokovi su jedan od najjednostavnijih načina da se kompanija približi svom klijentu i postane deo njegovog svakodnevnog života.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIBLO0001
Dodaj u korpu