Translucentne folije spadaju u posebnu vrstu PVC folija koje se koriste za svetleće reklame. Ove folije za staklo su posebno prilagođene prosvetljavanju jer tada obezbeđuju fantastičan vizuelni efekat. Najčešće se koristi za pravljenje svetlećih reklamnih tabli tj. kvalitetnih reklamnih znakova sa pozadinskim osvetljenjem. Translucentna folija je prilagođena za korišćenja spolja i unutra, pa se može koristiti u izradi outdoor reklama ali i u za svetleće reklame koje se koriste unutra. Samolepljive PVC folije su poznate kao veoma izdržljive. Otporne su na izrazito niske i visoke temperature, tj. ne pokazuju nikakve promene pri njihovom delovanju. Translucentnefolije sa štampom se lepe na reklamne znakove napravljene od klirita, stakla ili drugih providnih materijala. Važno je da se podloga potpuno pripremi pre lepljenja tj. da se očisti od prašine i drugih materija kako bi se obezbedilo najbolje prijanjanje transluscentne folije na podlogu. Samim tim se obzebeđuje njen dug vek trajanja i postojanost.

Štamparija All In One iz Beograda je svoju ponudu obogatila translucentnim samolepljivim folijama jer njihova upotreba obezbeđuje vrlo efikasne i originalne reklame za naše klijente. Štampa na translucentnim folijama podrazumeva štampu u punom koloru vrhunskog kvaliteta. Dimenzije samolepljivih folija, kao i njihov oblik prilagođavamo vašim potrebama. Ovde se otvaraju razne mogućnosti, pa se samolepljive folije prilagođavaju po obliku i dimenzijama svetlećoj reklami na kojoj će biti montirane.

Naša ponuda obuhvata izradu svetlećih reklama takođe. Ukoliko ste u potrazi za kompletnom svetlećom reklamom na koju će se lepiti svetleća folija, predlažemo da pogledate i druge proizvode koje izrađujemo. U proizvodnji reklamnog materijala smo vrlo iskusni s obzirom da se time bavimo godinama. Imamo stručni dizajnerski tim koji će radi na pronalaženju idealne reklame za vaš brend, a naše kolege iz proizvodnje će se postarati da ideja bude sprovedena u delo na najbolji mogući način. Cene folija možete proveriti u našem online kalkulatoru.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0008
Dodaj u korpu