Svetleće reklame

Svetleće reklame su uvek fascinirale ljude. Neonske reklame su se pojavile početkom dvadesetog veka i od tog trenutka njihova popularnost je rasla. Naši klijenti koriste ove svetleće reklame za kafiće, klubove, pabove i restorane. Neon svetleće reklame su direktna asocijacija na dobar provod, ekskluzivnost i stil. Uglavnom ljudi pripisuju izuzetno pozitivne osobine firmama koje za svoje brendiranje koriste neonske led reklame. Mogu biti u bilo kom obliku koji je vama potreban. Najčešće dobijamo porudžbine za neon reklame sa nazivom firme i neon reklame sa natpisom po želji. One mogu predstavljati vaš brend spolja, kao outdoor reklame ili brendirati vaš enterijer u vidu indoor reklame.

Naša štamparija je kreativna radionica gde nastaje najoriginalniji promo materijal. Proizvodnja led reklama je ukorenjena u našoj tradiciji, s obzirom da se one vrlo dugo nalaze u našem proizvodnom asoritimanu. Svetleća neon slova se sastoje od silikonskog creva u kome se nalaze led diode. Fleksibilno crevo dozvoljava savijanje i montiranje u onom obliku koji će obezbediti najbolju reklamu za vas. Ovaj način izrade svetlećih led reklama omogućava vašoj kreativnosti da se ispolji u potpunosti. Naime, ranije se koristilo neonsko crevo koje nije uvek moglo da se savije u željeni oblik. Izrada led reklama danas je daleko liberalnija i kao konačan proizvod dobije se vrhunska svetleća reklama sa led diodama koja će trajati decenijama.

Ove reklame nisu podložne lomljenju i rade na 220 V, što ih čini još praktičnijim. Postoji mogućnost izrade led reklama jednostrano ili obostrano u obliku pravougaonika, kvadrata ili obliku koji vi zamislite. Ako vam je potrebno stručno mišljenje dizajnera ili dodatno objašnjenje u vezi sa izradom ili materijalom, uvek vam stojimo na raspolaganju. Bilo da nas kontaktirate putem telefona, mejla ili lično svratite u našu poslovnicu, dobićete detaljne informacije o izradi i prodaji svetlećim reklamama. Cena im se određuje na osnovu veličine, modela, oblika, vremena izrade...

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTCOM0002

Kakav dizajn želiš?