Prema Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije, svaki proizvod koji je u slobodnoj prodaji mora imati deklaraciju. Na njoj se nalaze detaljne informacije o proizvodu kao što su njegov naziv i sastav, rok upotrebe, težina, podaci o proizvođaču ili uvozniku. Kako se nijedan proizvod ne može naći u maloprodaji ili veleprodaji bez ovog malenog štampanog papira, često dobijamo zahteve za izradu deklacija za prehrambene proizvode i druge vrste proizvoda.

Štamparija All In One proizvodnju deklaracija radi na samolepljivom muflonu ili kunstdruku od 350 gr. Za klijente kojima su potrebne samolepljive deklaracije, muflon je idealno rešenje. To je veoma kvalitetan materijal i štampa na njemu izgleda veoma intenzivno. Veoma lako se lepi na sve tipove materijala, a kada ga jednom zalepite ostaje pričvršćen na tom mesto vrlo dugo. Ukoliko su vam ipak potrebne deklaracije koje ne biste lepili, rešenje za vas je kunstdruk od 350 grama. Ovaj papir je odličan za štampu i dovoljno čvrst da deklaracije budu zaštićene od habanja i traju dugo. Deklaracije proizvoda se najčešće izrađuju u dimenzijama 50x90 mm ili 50x50 mm. Ukoliko je vaša zamisao drugačija i potrebne su vam druge dimenzije, deklaracije možemo izraditi u bilo kojim dimenzijama.

Ovaj proizvod je vrlo tražen u našoj delatnosti jer je zakonom propisan. U našem dugogodišnjem iskustvu proizvodili smo deklaracije za različite privredne grane, pa su se tu našele deklaracije robe, deklaracije za torte, deklaracije za garderobu itd. Takođe sve što je uvezeno u našu zemlju i nalazi se u slobodnoj prodaji mora imati deklaraciju proizvoda iz uvoza. Kao jedna od najuspešnijih firmi u ovoj delatnosti, smatramo da smo pouzdan partner za štampu deklaracija. Karakteriše nas visoka tehnologija, stručni zaposleni i niske cene deklaracija. Ipak, u svakom  poslu najvažniji je kvalitet proizvoda, pa se trudimo da svojim klijentima obezbedimo samo najbolje.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 350 grama
Muflon samolepljivi papir
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIDEK0001
Dodaj u korpu