U našem narodu je poznato da se na slave ne ide bez pića za domaćina. Isti običaj se praktikuje i za druga slavlja, a ponekad i u korporativnom životu. Kvalitetno piće koje se poklanja poslovnom partneru pokazuje poštovanje i visoko uvažavanje. Kako je ovaj običaj duboko ukorenjen u našoj tradiciji, često su nam potrebne kvalitetne ukrasne kese za piće. Pored kvaliteta samog pića važno je i kako je ono upakovano. Valjana i originalna kesa će dodatno poboljšati kompletan utisak. Posebno je važno kako je spakovano piće ukoliko se poklanja u poslovne svrhe. U tom slućaju je brendirana kesa sa logotipom firme pun pogodak.

Mi smo obogatili svoju ponudu i ovim proizvodom, pa kod nas možete brendirati kese za piće ili štampati šta god poželite na njima. Papirne kese za piće se izrađuju u dimenziji 240x390x90 mm. Za njihovu izradu je izabran kunstdruk od 170 grama kao veoma izdržljiv i kvalitetan papir. Osim toga, on je idealan za štampu. Bilo koji dizajn isprintan na ovom materijalu ima vrlo intenzivne i postojane boje. U proces proizvodnje papirnih kesa možemo uključiti i njihovu plastifikaciju.  U zavisnosti od vaših želja, ona može biti mat ili sjajna. Štampa na kesama se može raditi u jednoj boji, dve boje ili u punom koloru. Ovo ostavlja mogućnost svakom klijentu da odabere vrstu štampe u zavisnosti od željenog izgleda kese. Takođe, postoji širok izbor boja kanapa od koga pravimo ručke na kesi. Na raspolaganju su vam crvena boja, crna, bela, siva i plava, te smatramo da će svaki klijent pronaći boji koja savršeno ide uz motiv koji se štampa.

U našoj štampariji nastaju ukrasne kese vrhunskog kvaliteta i dizajna. Često proizvodimo brendirane kese sa logotipom, ali i kese za nekomercijalnu upotrebu. Zajedno sa vama prolazimo put od ideja do kvalitetnih kesa u kojima nosite piće svojim prijateljima i klijentima. Kada su u pitanju naše kese, cena im je vrlo pristupačna a kvalitet zagarantovan.

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 4,000.00
Dodaj u korpu