Obostrane nalepnice su fantastične za brendiranje providnih površina. One se najčešće lepe na vrata, tj. na staklo, ali i na druge transparentne materijale kao što su pleksiglas, klirit, leksan itd. Možemo reći da je kod obostrane nalepnice najbolje iskorišćen prostor za oglašavanje. One i sa jedne i sa druge strane imaju vidljivi sadržaj i efikasno prenose poruke. Tipičan primer ovih nalepnica su VUCI GURAJ nalepnice. Jedan stiker je dovoljan da informiše korisnike koji ulaze u lokal i one koji izlaze. Takođe, obostrana nalepnica možemo biti sa štampom simbola firme kao što su logotip, slogan, mislija i vizija.

Štamparija All In One se vrlo dugo bavi izradom obostranih nalepnica. Isprobali smo različite tehnike štampe nalepnica, kao i sečenja samolepljivih folija. Koristimo bele i providne PVC samolepljive folije vrhunskog kvaliteta. Način izrade obostranih nalepnica je malo komplikovaniji od izrade klasičnih nalepnica. Prvi način za izradu obostranih nalepnica podrazumeva tri sloja. Štampamo providnu nalepnicu u mirror tehnici, zatim belu sa lepkom i potom klasičnu belu nalepnicu. Kada se spoje ove tri nalepnice dobija se savršena nalepnica sa štampom sa obe strane. Drugi način je da štampa nalepnice bude urađena direktno na providnoj foliji, zatim zatvorimo belom bojom, a sa druge strane isprintamo željeni motiv.

 Štampa obostranih nalepnica se radi u punom koloru i podrazumeva visoki kvalitet boja i njihovu dugoročnu postojanost. Ove nalepnice za staklo su otporne na delovanje spoljnih faktora, pa se mogu naći i unutra i napolju. Popularne su u kafićima, restoranima i ugostiteljskim objektima gde se u potpunosti koristi njihov potencijal da ulepšaju enterijer. Sve više se koriste u kućama i stanovima kako bi dom dobio neku novu energiju, a stakla oživela. S obzirom da sami možete birati dimenzije, motiv i oblik nalepnice, ne čudi činjenica da je njihova primena veoma raznovrsna. Obostrane nalepnice se koriste u vrtićima i školama kako bi ulepšale prostor u kome deca borave, ali i oplemenile eksterijer zgrade. Donose vedrinu i sve postaje mnogo zanimljive, a ne koštaju puno. Cene obostranih nalepnica su vrlo realne i pristupačne.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0005
Dodaj u korpu