Piši briši folija je bela samolepljiva folija na kojoj se može pisati flomasterima, a potom jednostavno obrisati krpom. Svoju primenu našla je na mnogim mestima. Koristi se u poslovne, kao i u privatne svrhe. Kompanije koriste ovu foliju u salama za sastanke i konferencijskim salama. Odlične su za prezentacije, kao i za pravljenje poslovnih planova. Neizostavne su na seminarima i radionicama. Daleko je jednostavnije i jeftinije naručiti piši briši foliju i aplicirati je direktno na zid, nego kupovati veliku školsku tablu. Ovo je najbolji način da se zaposlenima ili polaznicima kurseva i seminara vizuelno prikaže sadržaj o kome se govori. Koriste se u restoranima kako bi se prikazao meni, reklamirao happy hour ili specijalitet kuće. Takođe, piši briši table divno upotpunjuju enterijer jer se mogu koristiti kao pano gde će klijenti i posetioci ostaviti poruke.

Budući da se naša štamparija All In One bavi izradom reklamnog materijala, brendiranjem i opremanjem poslovnog prostora, u našem proizvodnom asortimanu su se našle piši briši folije. One veoma pomažu u organizovanju poslovanja. Ne zauzimaju prostor uopšte, a sadržaj koji je napisan se vrlo lako briše uspomoć suve krpe. Folije za pisanje su bele, pa kada ništa nije napisano na njima one izgledao kao fini beli zid. Kao što je svima poznato, bela boja se lako uklapa u svakom enterijeru. Ove reklamne folije se mogu koristiti i unutra i spolja. Odlične su kao Outdoor reklame i vrlo efektno predstavljaju vaš brend napolju.

Kao što smo rekli, vrlo često se upotrebljavaju u našim domovima. Roditelji koji su otkrili piši briši folije su rešili problem pisanja po zidovima. Na ovaj način je klincima dozvoljeno da budu kreativni koliko žele, a jednim potezom krpom, dobijaju ponovo čist prostor za crtanje. Često dobijamo porudžbine za izradu piši briši folija za vrtiće, škole, igraonice itd. Mi možemo iseći i brendirati folije po vašoj želji u dimenzijama koje su vam potrebne. Brendiranje folija podrazumeva štampu na piši briši folijama u punom koloru.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0009
Dodaj u korpu