Nalepnice obaveštenja

Kada želimo jednostavno i efektno da prenesemo informacije, koristimo nalepnice za obaveštenja. Vrlo jednostavno se lepe na različitim tipovima materijala i odlično prijanjaju. Bilo da je u pitanju drvo, metal ili staklo, PVC nalepnice će fantastično uklopiti. Karakterišu ih jarke boje i odličan dizajn, pa će se uvek isticati u odnosu na ostatak prostorije. Jasno će stavljati do znanja da treba obratiti pažnju na njih. One su ekonomične, a izuzetno su važne i pružaju benefite. Kao prvo, štede vreme zaposlenih. Zamislite kada bi u restoranu svaki gost ponaosob pitao konobara gde je toalet, da li je dozvoljeno pušenje i da li ima WiFi. Konobar ništa drugo ne bi mogao da radi osim da odgovara na pitanja celog dana. To je samo restoran. Zamislite aerodrom bez nalepnica i znakova obaveštenja! Složićemo se da nam je život mnogo lakši zahvaljujući nalepnicama obaveštenja. Ne obraćamo toliko pažnje na njih jer se nekako podrazumeva da su tu, ali obavezno primetimo kad ih nema i moramo da tražimo informacije od zaposlenih, prolaznika ili drugih klijenata.

Nalepnice za toalet, nalepnice za dozvoljeno i zabranjeno pušenje i druge, nastaju u štampariji All In One iz Beograda.  Ove samolepljive nalepnice se štampaju na beloj, providnoj, srebrnoj, zlatnoj ili reflektujućoj PVC foliji. Štampa nalepnica obaveštenja se radi u punom koloru kako bi njihov izgled privukao pažnju i preneo informaciju svakoj osobi. Oblik i dimenzije nalepnica određujete sami na osnovu svojih potreba.

U nalepnice obaveštenja spadaju i nalepnice sa tekstom „video nadzor“, „zabranjeno parkiranje“ i „zabranjen ulaz nezaposlenima“ koje se lepe na vratima prostorija za zaposlene.  U fabrikama koje proizvode lomljive predmete, svakodnevno se koristi nalepnica „pazi lomljivo“ koja se lepi na kutije sa proizvodima. S obzirom da sarađujemo sa mladim, talentovanim dizajnerima, možemo kreirati nalepnice obaveštenja koje su prilagođene vašim potrebama. Garantujemo dugotrajnost nalepnica, cenu pristupačnu za sve naše klijente i kratke rokove izrade.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0001
Dodaj u korpu