Izložbene zastave

Ukoliko razmislimo o državnim i reklamnim zastavama, primećujemo njihovu zadničku svrhu. Cilj svake zastave je da predstavi i simbolizuje određene grupu ljudi ili organizaciju. Kao takva ona je simbol nečeg velikog, a svi članovi te organizacije ili naroda se identifikuju sa njom. Reklamne zastave imaju cilj da promovišu kompaniju, njenu delatnost i brend.  To rade vrlo efikasno i učinkovito. Reklamne zastave su jedan od najefektnijih promotivnih materijala jer sa ogromnom lakoćom privuku pažnju i prenesu poruku. U zavisnosti od njihove konkretne namene, zastave mogu biti okačene na jarbolu, na posebnoj konstrukciji ili pak visiti sa plafona. Izložbene zastave ćete primetiti u zatvorenim prostorijama kako „lebde“ u vazduhu. Poznate su i pod nazivom viseći baneri. Predstavljaju idealno rešenje za hale, velike prodavnice i sajamski prostor. Izložbene zastave u tržnim centrima se neizostavno koriste kako bi svojim posetiocima skrenuli pažnju na određene proizvode i uputili ih do prodajnog mesta. Ovi tekstilni baneri se mogu primetiti i u sportskim centrima gde prikazuju logotip sponzora ili grb određenog kluba.

Kod izložebenih zastava štampa se radi na vrhunskom poliesteru od 110 gr. Materijal je savršeno izdržljiv i dugotrajan, ali i potpuno bezbedan za korišćenje u zatvorenom prostoru. Preporučena veličina visećih banera je 100*70cm, ali naravno, postoji mogućnost da sami kreirate idealne dimenzije prema svojim potrebama. To je fantastična mogućnost, s obzirom da treba uzeti u obzir visinu objekta i druge karakteristike. Ove zastave su idealne za izložbe i sajmove. U hali punoj različitih brendova kupci će vrlo lako naći vas, ukoliko im štampana zastava malo pomogne. Štampa zastava se u štampariji All In One radi uspomoć najsavremenije tehnologije što garantuje dugotrajnost i postojanost štampanog otiska na zastavama. Takođe, sitni detalji na zastavama će biti vrlo jasno prikazani zahvaljujući kvalitetnoj štampi. Zastave se kače uspomoć PVC sajli ili klik lajsni. Cena zastava zavisi od njihovih dimenzija i količine. Pružamo fantastičan odnos kvaliteta izložbenih zastava, cena i vremena izrade.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTFLA0004
Dodaj u korpu